Hugo Boss

Showing all 9 results

HB-SH6945D-8

HUGO BOSS ПЕНКАЛО

МКД 5,700
HB-SH6945D-8

HUGO BOSS ПЕНКАЛО

МКД 5,700

Rise Dark Chrome

3 на залиха

Додај во кошничка
hsg6334j-1-1

HUGO BOSS пенкало

МКД 3,286
hsg6334j-1-1

HUGO BOSS пенкало

МКД 3,286

New Loop Dark Grey

5 на залиха

Додај во кошничка
set-hah523-hds523-hsp5234

HUGO BOSS сет

МКД 12,004
set-hah523-hds523-hsp5234

HUGO BOSS сет

МКД 12,004

Нотес пенкало и држач за ташна

3 на залиха

Додај во кошничка
haw592

HUGO BOSS сет за вино

МКД 9,724
haw592

HUGO BOSS сет за вино

МКД 9,724

DISTINCT 3

3 на залиха

Додај во кошничка
hsp5264

HUGO BOSS пенкало

МКД 3,957
hsp5264

HUGO BOSS пенкало

МКД 3,957

Saffiano Blue

5 на залиха

Додај во кошничка
hnf539

HUGO BOSS нотес A4

МКД 2,280
hnf539

HUGO BOSS нотес A4

МКД 2,280

Grid Soft

3 на залиха

Додај во кошничка
hdm529

HUGO BOSS НОТЕС А5

МКД 4,627
hdm529

HUGO BOSS НОТЕС А5

МКД 4,627

КОЖЕН НОТЕС А5 INDUSTRIA

3 на залиха

Додај во кошничка
HPBU598

HUGO BOSS СЕТ ПЕНКАЛО+USB

МКД 9,055
HPBU598

HUGO BOSS СЕТ ПЕНКАЛО+USB

МКД 9,055

5 на залиха

Додај во кошничка
HAS577

HUGO BOSS СЕТ ЗА ЧЕВЛИ

МКД 6,639
HAS577

HUGO BOSS СЕТ ЗА ЧЕВЛИ

МКД 6,639
Овој прекрасен сет за чевли од Hugo Boss е дел од Distinct колекцијата, која се фокусира на минимален, чист и стилски дизајн кој е особено елегантен и софистициран. Сетот за чевли се состои од крема за полирање во метално кутивче, памучна крпа за чевли, црна дрвена четка, метална лажица за чевли и сунгерче за чевли во метално кутивче и на сите наведени елементи има поставено HUGO BOSS лого за дополнителен луксузна завршница. Овој HUGO BOSS сет е идеален поклон за секој кој внимава на својот изглед и кој се грижи за своите дизајнерски чевли. На производот може да се додаде и плочка со посвета или иницијали за дополнителен личен ефект. Производот е спакуван во оригинална луксузна, брендиранa HUGO BOSS кутија и има двегодишна меѓународна гаранција од денот на купување.

1 на залиха

Додај во кошничка