БРЕНДИРАНИ АКСЕСОАРИ

Прикажани се 145–149 of 149 резултати

43

CERRUTI ПЕНКАЛО REAL

МКД 3,293
43

CERRUTI ПЕНКАЛО REAL

МКД 3,293

5 на залиха

Додај во кошничка
43

CERRUTI пенкало REAL

МКД 3,232
43

CERRUTI пенкало REAL

МКД 3,232

5 на залиха

Додај во кошничка
HPBU598

HUGO BOSS СЕТ ПЕНКАЛО+USB

МКД 9,055
HPBU598

HUGO BOSS СЕТ ПЕНКАЛО+USB

МКД 9,055

5 на залиха

Додај во кошничка
HAS577

HUGO BOSS СЕТ ЗА ЧЕВЛИ

МКД 6,639
HAS577

HUGO BOSS СЕТ ЗА ЧЕВЛИ

МКД 6,639
Овој прекрасен сет за чевли од Hugo Boss е дел од Distinct колекцијата, која се фокусира на минимален, чист и стилски дизајн кој е особено елегантен и софистициран. Сетот за чевли се состои од крема за полирање во метално кутивче, памучна крпа за чевли, црна дрвена четка, метална лажица за чевли и сунгерче за чевли во метално кутивче и на сите наведени елементи има поставено HUGO BOSS лого за дополнителен луксузна завршница. Овој HUGO BOSS сет е идеален поклон за секој кој внимава на својот изглед и кој се грижи за своите дизајнерски чевли. На производот може да се додаде и плочка со посвета или иницијали за дополнителен личен ефект. Производот е спакуван во оригинална луксузна, брендиранa HUGO BOSS кутија и има двегодишна меѓународна гаранција од денот на купување.

1 на залиха

Додај во кошничка
set-nnm413-nss4135 (1)

CERRUTI СЕТ

МКД 6,386
set-nnm413-nss4135 (1)

CERRUTI СЕТ

МКД 6,386

КОЖЕН НОТЕС И ПЕНКАЛО

5 на залиха

Додај во кошничка