Hugo Boss

Showing all 8 results

HUGO BOSS ПЕНКАЛО

ден 5,700

HUGO BOSS ПЕНКАЛО

ден 5,700

Rise Dark Chrome

Нема на залиха додај во твои желби

Прочитај повеќе

HUGO BOSS пенкало

ден 5,500

HUGO BOSS пенкало

ден 5,500

New Loop Dark Grey

Нема на залиха додај во твои желби

Прочитај повеќе

HUGO BOSS сет за вино

ден 9,724

HUGO BOSS сет за вино

ден 9,724

DISTINCT 3

Нема на залиха додај во твои желби

Прочитај повеќе

HUGO BOSS пенкало

ден 3,957

HUGO BOSS пенкало

ден 3,957

Saffiano Blue

Нема на залиха додај во твои желби

Прочитај повеќе

HUGO BOSS нотес A4

ден 2,280

HUGO BOSS нотес A4

ден 2,280

Grid Soft

1 на залиха

Додај во кошничка

HUGO BOSS НОТЕС А5

ден 4,627

HUGO BOSS НОТЕС А5

ден 4,627

КОЖЕН НОТЕС А5 INDUSTRIA

1 на залиха

Додај во кошничка

HUGO BOSS СЕТ ПЕНКАЛО+ПРИВРЗОК

ден 9,055

HUGO BOSS СЕТ ПЕНКАЛО+ПРИВРЗОК

ден 9,055

2 на залиха

Додај во кошничка

HUGO BOSS СЕТ ЗА ЧЕВЛИ

ден 6,639

HUGO BOSS СЕТ ЗА ЧЕВЛИ

ден 6,639
Овој прекрасен сет за чевли од Hugo Boss е дел од Distinct колекцијата, која се фокусира на минимален, чист и стилски дизајн кој е особено елегантен и софистициран. Сетот за чевли се состои од крема за полирање во метално кутивче, памучна крпа за чевли, црна дрвена четка, метална лажица за чевли и сунгерче за чевли во метално кутивче и на сите наведени елементи има поставено HUGO BOSS лого за дополнителен луксузна завршница. Овој HUGO BOSS сет е идеален поклон за секој кој внимава на својот изглед и кој се грижи за своите дизајнерски чевли. На производот може да се додаде и плочка со посвета или иницијали за дополнителен личен ефект. Производот е спакуван во оригинална луксузна, брендиранa HUGO BOSS кутија и има двегодишна меѓународна гаранција од денот на купување.

1 на залиха

Додај во кошничка