Продолжи со купување Продуктот е додаден во кошничката.

FERRERO ROCHER

ЗЛАТНО ИСКУСТВО

МКД 590

КОМЕНТАРИ НА УРЕДНИКОТ И ДЕТАЛИ

THE GOLDEN EXPERIENCE
Што се златни задоволства во животот? Радост да се биде со семејството, посебна љубов, вистинско пријателство, да се биде заедно, да се биде близок со некого. Овие моменти заслужуваат да бидат прославени со нешто многу специјално, затоа што златните задоволства стануваат уште поуникатни ако се уживаат со Ferrero Rocher. Одвоете време за да ги вкусите и споделите повеќе златни задоволства заедно. Заедно со Ferrero Rocher.

СПОДЕЛИ

ДОПОЛНИ ГО ПОКЛОНОТ

flower-bouquet-3-stabilized-rose-pastel-yellow
Бел букет - PURE WHITE (МКД 500)

Дополни го поклонот со прекрасен елегантен аранжман од природно цвеќе.

Додај во кошничка

Испораката на цвеќе е само во Скопје.

Одбери изглед
merci-300x300
Merci (МКД 390)

Луксузна ПОКЛОН.МКД брендирана бонбониера од најфино млечно чоколадо во луксузно хартиено пакување.

Додај во кошничка
Види повеќе
thank-you-preview
Thank you (МКД 150)

Одберете честитка според приликата и додадете персонализирана порака за примачот.

Одбери изглед